MENTOROK
Mentoraink szakmailag elismert vállalkozók,
akik motiválják és segítik a programban kiválasztásztott vállalkozó hölgyeket.
TOMÁN SZABINA

Tomán Szabina üzletasszony, befektető, a Toman Lifestyle Kft. alapító-tulajdonosa, a Toman életmódprogram megalkotója. 2021-ben indította el a Tomán mentorprogramot.

BÍRÓ BENCE PÉTER

Okleveles pszichológus, tanácsadó, a Business Burnout Biblia és Eredmények - Érd el a lehetetlent a józan ész használatával című könyvek szerzője.

DR. FÓNYAD ORSOLYA

Az Arterego Kommunikációs ügynökség vezetője-tulajdonosa, PR stratéga, kommunikációs tanácsadó, szövegíró.

BORHI CECÍLIA

Szín- és stílustanácsadó, stylist .

KÁDAS GÁBOR

Közgazdász, vállalkozó, befektető, az Altagrand Zrt. ügyvezető igazgatója.

BENKŐ VILMOS

Közgazdász, üzletember, befektető, coach. Az Amerikai Kereskedelmi Kamara egykori elnöke, a Speak Academy alapítója. A Toastmasters mozgalom magyarországi meghonosítója. Az üzleti retorika úttörője.

LENCSÉS DÁVID

online marketing stratéga, kommunikációs szakember, a Maquard Group Hungary digitális részlegének igazgatója, az Infinite Ad alapítója

ANDORKA MIKLÓS

A Magyar Fejlesztési Iroda Zrt. stratégiai igazgatója, Nemzetközi kapcsolatok szakértő, a Magyar Közgazdasági Társaság tagja. Európai uniós és hazai finanszírozású támogatások, pályázatok szakértője.

HARANGVÖLGYI ANNA

Harangvölgyi Anna, vállalkozó, a Harangvölgyi kozmetikai márka alapítója. A 100%-ig magyar fejlesztésű és gyártású termékeknek és kozmetikai kezelőgépeknek köszönhetően a nemzetközi piacon is elismert minőséget és szaktudást jelent márkája.

KHADER ATTILA

Pénzügyi-befektetési manager, a Startup Campus vezető tanácsadója, a Quantum Leap Innovációs, Inkubációs és Befektetési vállalat ügyvezető igazgatója.

PAUER KRISZTINA

A Lélek-Koffein podcast alapítója, tréner, vállalati well-being coach.

WAGNER TAMÁS

Szerkesztő, műsorvezető, kreatív producer, a Palikék Világa by Manna videós podcast sorozat egyik megalkotója.

JELENTKEZÉS