PROGRAM
TOMAN MENTOR PROGRAM

Szeptember elején választom ki a jelentkezők közül az induló csapatot. A kiválasztott résztvevőket szeptember 12-én értesítjük az eredményekről. A négy modulhoz a legjobb szakembereket választottam ki a mentoráltjaim számára, olyanokat, akiktől én magam is folyamatosan tanulok. Természetesen ott leszek a nyitó- és a záró alkalmakon, és velem is lesz mód személyesen konzultálni, de minden területen profi szakértő fog a kiválasztottaknak segíteni.


Tomán Szabina


HELYSZÍN:

A Toman Lifestyle vállalat budai központja.

IDŐPONT:

5 szombati nap szeptembertől – decemberig.TEMATIKA
Szeptember 16.
Te és a csapatod

Szervezeti kultúra, belső kommunikáció, a rendszer, amit felépítesz


Kell egy csapat. Ha már ott tart a vállalkozásod, akkor azért, ha még nem, akkor azért kell beszélnünk róla, hogy mennyire fontos, hogy olyan emberekkel vedd körbe magad, akikben megbízol, akikre számíthatsz, akikkel egy nyelvet beszélsz, ha munkáról van szó. Útmutatást adunk, hogyan építsd fel a csapatodat, miként kommunikálj munkatársaiddal, hogy összetartó, lojális közösség alakuljon ki körülötted, a céljaid megvalósításáért.

Október 7.
Te és az üzlet

Számok, üzleti tervek, cash flow menedzsment, árképzés, adózás, szerződések


Általában nem a kedvenc rész, de elengedhetetlen. Persze van, aki pont ezt élvezi a legjobban. Mentoraink beavatnak az üzleti terv készítésének fortélyaiba, hogy miként tudod már a papír alapján kézzelfoghatóan látni a folyamatokat, és mi kell hozzá, hogy az eredménnyel is elégedett légy. Szó lesz majd arról, hogy miként határozd meg termékeid vagy szolgáltatásaid piacképes árát, mire kell figyelned szerződéskötések alkalmával és sorba vesszük az adózással kapcsolatos tudnivalókat is.

Október 28.
Te és a márkád

Minden, ami a brandidentitásról, stratégiáról, marketingről, kommunikációról szól


Átbeszéljük, hogy építheted tudatosan a márkádat, mi kell ahhoz, hogy szerethető, egyedi és megjegyezhető légy! Segítünk, hogy mindezt milyen eszközökkel, milyen időtartam alatt alakítsd ki. Végigvesszük azokat a lépéseket, amelyek ahhoz kellenek, hogy látszódj és látszódjon az üzlet, amelyért dolgozol, igyekszünk megtalálni a számodra legmegfelelőbb marketing- és kommunikációs eszközöket.

November 25.
Te és a lelked

Idő- és energiamenedzsment, vezetői képességek, üzleti megjelenés


Egy pillanatra sem felejthetjük, hogy minden vállalkozásnak van egy főhőse, egy főszereplője. Te magad is kellő figyelmet kell, hogy kapjál, ügyelned kell arra, hogy mindig fel tudj töltődni, ezért kell, hogy idődet és energiáidat a lehető legjobban megtanuld beosztani. Tanácsokkal, példákkal segítünk ebben is, és abban is, hogy a te választott üzletedben milyen a megfelelő üzleti megjelenés, hogy öltözz, mit viselj, hogy már a külsőddel tekintélyt és elismerést vívjál ki. Azt mondják, vezetőnek születni kell, ez részben igaz is, de mi azért segítünk megtalálni benned azokat a képességeket, amelyek alapján kitűnő vezető válik belőled is.Mit kapsz még,
ha részt veszel a programon?